Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heer Oudelandsambacht. Meer dan 25 jaar expertise!

Heer Oudelandsambacht Voordelig Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Zwijndrecht, Groote Lindt, Kijfhoek, Achter-Lindt, Kleine-Lindt, Hendrik-Ido-Ambacht, Rijsoord, Sandelingen-Ambacht, Puttershoek, Heerjansdam en bij u inHeer Oudelandsambacht?

Plafond Latex Spuiten Heer Oudelandsambacht.

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Heer Oudelandsambacht? Meer informatie over Heer Oudelandsambacht.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.