Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heenvliet. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Heenvliet

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Geervliet, Abbenbroek, Zwartewaal, Tweede Vlotbrug, Biert, Vierpolders, Rozenburg, De Hoek, Zuidland, IJzerenbrug en bij u inHeenvliet?

Latex Spuiten Kosten Heenvliet. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga dan natuurlijk ook voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Heenvliet? Meer informatie over Heenvliet.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn diverse type verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.