Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hazerswoude-Rijndijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Hazerswoude-Rijndijk Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Koudekerk aan den Rijn, Groenendijk, Achthoven, Hoorn, Hazerswoude-Dorp, Gnephoek, Bent, Rietveld, ’s-Molenaarsbuurt, Ofwegen en bij u inHazerswoude-Rijndijk?

Latex Spuiten Plafond Hazerswoude-Rijndijk. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Hazerswoude-Rijndijk? Meer informatie over Hazerswoude-Rijndijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.