Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Groenendijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Groenendijk Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Achthoven, Hoge Rijndijk, Hazerswoude-Rijndijk, Leiderdorp, Bent, Weipoort, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Westeinde, Zoeterwoude en bij u inGroenendijk?

Prijs Latex Spuiten Groenendijk.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste, en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Groenendijk? Meer informatie over Groenendijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.