Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Graafland. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Graafland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Nieuwpoort, Langerak, Liesveld, Gelkenes, Groot-Ammers, Ammerssluis, Bovenstad, Schoonhoven, De Hem, Willige Langerak en bij u inGraafland?

Airless Latex Spuiten Graafland. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achterblijft, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Graafland? Meer informatie over Graafland.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan wanneer je een latex roller gebruikt. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de roller. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor kosten latex spuiten.