Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bommelskous. Meer dan 25 jaar expertise!

Bommelskous Goedkoop Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Oudesluis, Vuurbaken, Klaaswaal, Schenkeldijk, Greup, Middelsluis, Zuid-Beijerland, Zuidzijde, Hitsertse Kade, Stougjesdijk en bij u inBommelskous?

Prijs Latex Spuiten Bommelskous. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Bommelskous? Meer informatie over Bommelskous.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten.