Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in IJsseloord. Meer dan 25 jaar expertise!

IJsseloord Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Groot Hitland, Ouderkerk aan den IJssel, ’s-Gravenweg, Capelle aan den IJssel, Klein Hitland, Stormpolder, Kortenoord, Krimpen aan den IJssel, Lageweg, IJssellaan en bij u inIJsseloord?

Airless Latex Spuiten IJsseloord. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Latex verf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in IJsseloord? Meer informatie over IJsseloord.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor prijs latex spuiten.