Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hitsertse Kade. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten Hitsertse Kade

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Zuid-Beijerland, Schenkeldijk, Tiengemeten, Nieuwendijk, Bommelskous, Zuidzijde, Middelsluis, Zwartsluisje, Numansdorp, Vuurbaken en bij u inHitsertse Kade?

Prijs Latex Spuiten Hitsertse Kade.

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Hitsertse Kade? Meer informatie over Hitsertse Kade.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten.