Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Het Beijersche. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten Het Beijersche

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Achterbroek, Goudseweg, Benedenkerk, Benedenheul, Stolwijkersluis, Beneden-Haastrecht, Stolwijk, Gouderak, Koolwijk, Bovenkerk en bij u inHet Beijersche?

Latex Spuiten Het Beijersche. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Het Beijersche? Meer informatie over Het Beijersche.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.