Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Heerjansdam. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten Heerjansdam

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Kleine-Lindt, Kuipersveer, Noldijk, Kijfhoek, Achter-Lindt, Wevershoek, Rijsoord, Zwaantje, Barendrecht, Puttershoek en bij u inHeerjansdam?

Latex Spuiten Prijs Heerjansdam. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex verf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Heerjansdam? Meer informatie over Heerjansdam.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor kosten latex spuiten.