Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Goudriaan. Meer dan 25 jaar expertise!

Goudriaan Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Ottoland, Noordeloos, Overslingeland, Langerak, Nieuwpoort, Graafland, Hoornaar, Muisbroek, Den Dool, Vuilendam en bij u inGoudriaan?

Latex Spuiten Plafond Goudriaan. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Goudriaan? Meer informatie over Goudriaan.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een prijs voor kosten latex spuiten.