Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gijbeland. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Gijbeland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Molenaarsgraaf, Brandwijk, Vuilendam, Laag-Blokland, Bleskensgraaf, Hofwegen, De Donk, Ottoland, Ammerssluis, Giessen-Oudekerk en bij u inGijbeland?

Goedkoop Latex Spuiten Gijbeland. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Gijbeland? Meer informatie over Gijbeland.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van kosten latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.