Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Dordrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Dordrecht

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Dubbeldam, Oudendijk, Oosteind, Matena, Westeind, Kop van ’t Land, Papendrecht, Baanhoek, Wieldrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en bij u inDordrecht?

Latex Spuiten Of Rollen Dordrecht. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Dordrecht? Meer informatie over Dordrecht.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latexverf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.