Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bleskensgraaf. Meer dan 25 jaar expertise!

Bleskensgraaf Latex Spuiten Prijs

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Hofwegen, De Donk, Gijbeland, Brandwijk, Molenaarsgraaf, Wijngaarden, Streefkerk, Vuilendam, Laag-Blokland, Sliedrecht en bij u inBleskensgraaf?

Plafond Latex Spuiten Bleskensgraaf. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Bleskensgraaf? Meer informatie over Bleskensgraaf.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten kosten.