Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwartewaal. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Zwartewaal

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Heenvliet, Vierpolders, Rozenburg, Tweede Vlotbrug, Brielle, Geervliet, Abbenbroek, Maassluis, IJzerenbrug, Tinte en bij u inZwartewaal?

Latex Spuiten Plafond Zwartewaal. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Zwartewaal? Meer informatie over Zwartewaal.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten kosten.