Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Willige Langerak. Meer dan 25 jaar expertise!

Willige Langerak Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Langerak, Zevender, Nieuwpoort, Schoonhoven, Cabauw, Gelkenes, Graafland, Liesveld, Bonrepas, De Hem en bij u inWillige Langerak?

Kosten Latex Spuiten Willige Langerak. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het mooiste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Willige Langerak? Meer informatie over Willige Langerak.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.