Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Vlotbrug. Meer dan 25 jaar expertise!

Vlotbrug Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Hellevoetsluis, IJzerenbrug, Nieuwenhoorn, Nieuw-Helvoet, Oudenhoorn, Tweede Vlotbrug, Vierpolders, Strype, Tinte, Rockanje en bij u inVlotbrug?

Goedkoop Latex Spuiten Vlotbrug. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Vlotbrug? Meer informatie over Vlotbrug.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten met compressor.