Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oosteind. Meer dan 25 jaar expertise!

Oosteind Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Matena, Papendrecht, Baanhoek, Westeind, Oud-Alblas, Wijngaarden, Dordrecht, Sliedrecht, Dubbeldam, Kooiwijk en bij u inOosteind?

Latex Spuiten Oosteind. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste, en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Oosteind? Meer informatie over Oosteind.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.