Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Monster. Meer dan 25 jaar expertise!

Monster Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Poeldijk, Vluchtenburg, Rolpaal, Hoek van Holland, Naaldwijk, Honselersdijk, Heenweg, Mariëndijk en bij u inMonster?

Latex Spuiten Prijs Monster.

Is latex spuiten goedkoper?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Latex verf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Monster? Meer informatie over Monster.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal zeker geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.