Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Middeldijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Middeldijk Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Barendrecht, Koedood, Smitshoek, Zwet, Noldijk, Zwaantje, Heinenoord, Kuipersveer, Blaaksedijk, Heerjansdam en bij u inMiddeldijk?

Airless Latex Spuiten Middeldijk.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Middeldijk? Meer informatie over Middeldijk.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor prijs latex spuiten.