Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Middelburg. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Middelburg

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Randenburg, Reeuwijk-Dorp, Bloemendaal, Boskoop, Waddinxveen, Tempel, Oud-Reeuwijk, Noordeinde, Spoelwijk, Reeuwijksebrug en bij u inMiddelburg?

Latex Spuiten Middelburg. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Late kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Middelburg? Meer informatie over Middelburg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor airless latex spuiten.