Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Lange Linschoten. Meer dan 25 jaar expertise!

Lange Linschoten Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Willeskop, Tappersheul, Snelrewaard, Diemerbroek, Oudewater, Papekop, Vliet, Kromwijk, Ruigeweide, Rozendaal en bij u inLange Linschoten?

Prijs Latex Spuiten Lange Linschoten. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Lange Linschoten? Meer informatie over Lange Linschoten.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor goedkoop latex spuiten.