Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Klundert. Meer dan 25 jaar expertise!

Klundert Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in De Druif, Noordschans, Oude Stoof, Noordhoek, Zwingelspaan, Pelikaan, Tonnekreek, Krooswijk, Kreek, Zevenbergen en bij u inKlundert?

Latex Spuiten Plafond Klundert. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Klundert? Meer informatie over Klundert.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur gemakkelijk op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor goedkoop latex spuiten.