Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Klein-Delfgauw. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Klein-Delfgauw

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Delft, Delfgauw, Pijnacker, ’t Haantje, Nootdorp, Noukoop, Den Hoorn, Sion, Vlieland, Oude Leede en bij u inKlein-Delfgauw?

Plafond Latex Spuiten Klein-Delfgauw. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Klein-Delfgauw? Meer informatie over Klein-Delfgauw.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan diverse type verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor plafond latex spuiten.