Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kerkehout. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Kerkehout

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Wassenaar, De Kieviet, Leidschendam, Kievietsduin, Den Deijl, Voorburg, Veur, Rijksdorp, Wilsveen, Maaldrift en bij u inKerkehout?

Latex Spuiten Prijs Kerkehout. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het mooiste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Kerkehout? Meer informatie over Kerkehout.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor airless latex spuiten.