Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zegvelderbroek. Meer dan 25 jaar expertise!

Zegvelderbroek Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Zegveld, Meije, Rietveld, Barwoutswaarder, De Bree, Bekenes, Weijland, Weijpoort, Nieuwerbrug, Zuidhoek en bij u inZegvelderbroek?

Latex Spuiten Met Compressor Zegvelderbroek. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Zegvelderbroek? Meer informatie over Zegvelderbroek.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.