Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Willemstad. Meer dan 25 jaar expertise!

Willemstad Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Helwijk, Bovensluis, Stadse Dijk, Oranjeoord, Numansdorp, Tonnekreek, Heijningen, Driehoek, Zevenhuizen, Oudemolen en bij u inWillemstad?

Voordelig Latex Spuiten Willemstad. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga dan ook voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Latexverf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Willemstad? Meer informatie over Willemstad.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor latex spuiten plafond.