Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Wateringen. Meer dan 25 jaar expertise!

Wateringen Latex Spuiten Of Rollen

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Kwintsheul, Strijp, Rijswijk, Mariëndijk, ’t Woudt, Sion, Honselersdijk, Poeldijk, Rolpaal, Lierhand en bij u inWateringen?

Latex Spuiten Prijs Wateringen. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het beste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Wateringen? Meer informatie over Wateringen.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten prijs.