Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Warmond. Meer dan 25 jaar expertise!

Warmond Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Leiden, Watertuin, Rijnsburg, Zevenhuizen, Oud-Ade, Oegstgeest, Rijpwetering, Leiderdorp, Hoogmade, Rijndijk en bij u inWarmond?

Latex Spuiten Prijs Warmond. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Warmond? Meer informatie over Warmond.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Daarnaast zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor airless latex spuiten.