Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schipluiden. Meer dan 25 jaar expertise!

Schipluiden Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Hodenpijl, Negenhuizen, Zouteveen, Abtswoude, Oostbuurt, ’t Woudt, Lierhand, Den Hoorn, Blaker, Burgersdijk en bij u inSchipluiden?

Kosten Latex Spuiten Schipluiden. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Latexverf kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Schipluiden? Meer informatie over Schipluiden.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.