Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rijndijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Rijndijk

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Maaldrift, Voorschoten, Oegstgeest, Den Deijl, Valkenburg, De Pan, Rijksdorp, Zoeterwoude, Hoge Rijndijk, Westeinde en bij u inRijndijk?

Plafond Latex Spuiten Rijndijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga dan natuurlijk ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste, en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Rijndijk? Meer informatie over Rijndijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurverschil kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een offerte voor latex spuiten plafond.