Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ottoland. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Ottoland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Laag-Blokland, Vuilendam, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Muisbroek, Gijbeland, Graafland, Overslingeland, Brandwijk, Nederslingeland en bij u inOttoland?

Prijs Latex Spuiten Ottoland. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ottoland? Meer informatie over Ottoland.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten plafond? Vraag dan een prijs aan.