Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Opperduit. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond Opperduit

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Streefkerk, Lekkerkerk, De Hoek, Nieuw-Lekkerland, Loet, Zuidbroek, Kortland, Kooiwijk, Tiendweg-West, Oudeland en bij u inOpperduit?

Kosten Latex Spuiten Opperduit. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Opperduit? Meer informatie over Opperduit.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.