Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oosthoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Oosthoek Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Nieuw-Beijerland, Piershil, Moleneind, Hekelingen, Simonshaven, Zwartsluisje, Zuidzijde, Goudswaard, Zinkweg, Vuurbaken en bij u inOosthoek?

Latex Spuiten Kosten Oosthoek. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren even de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Oosthoek? Meer informatie over Oosthoek.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor plafond latex spuiten.