Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Mookhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Mookhoek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Schenkeldijk, Steenplaats, De Wacht, Strijen, Keizersdijk, Strijensas, ’s-Gravendeel, Tweede Tol, Cillaarshoek, Wieldrecht en bij u inMookhoek?

Airless Latex Spuiten Mookhoek.

Is latex spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga dan natuurlijk ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Mookhoek? Meer informatie over Mookhoek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.