Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Moerdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Moerdijk

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Roodevaart, Lochtenburg, Hoekske, Zevenhuizen, Binnen-Moerdijk, Strijensas, Zevenbergschen Hoek, Schenkeldijk, Achterdijk, Strooiendorp en bij u inMoerdijk?

Prijs Latex Spuiten Moerdijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Moerdijk? Meer informatie over Moerdijk.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.