Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Den Bommel. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Den Bommel

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Zuidzijde, Achthuizen, Tiengemeten, Stad aan ’t Haringvliet, Kranendijk, Langstraat, Nieuwendijk, Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Oudendijk en bij u inDen Bommel?

Latex Spuiten Kosten Den Bommel. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn alleszins gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga dan natuurlijk ook voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Den Bommel? Meer informatie over Den Bommel.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal beslist geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten kosten.