Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Kruisweg. Meer dan 25 jaar expertise!

De Kruisweg Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Hollevoeterbrug, Den Hoorn, Moerkapelle, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Zevenhuizen, Hogeveen, Noordeinde, Gelderswoude en bij u inDe Kruisweg?

Latex Spuiten De Kruisweg. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latexverf

Late kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in De Kruisweg? Meer informatie over De Kruisweg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk minder, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn ingeval je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.