Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoogmade. Meer dan 25 jaar expertise!

Hoogmade Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Ofwegen, Watertuin, Rijpwetering, Oud-Ade, Leiderdorp, Leiden, Zevenhuizen, Achthoven, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge en bij u inHoogmade?

Latex Spuiten Plafond Hoogmade. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Hoogmade? Meer informatie over Hoogmade.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.