Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Delft. Meer dan 25 jaar expertise!

Delft Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Klein-Delfgauw, Delfgauw, ’t Haantje, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Sion, Noukoop, Vlieland, Rijswijk en bij u inDelft?

Latex Spuiten Of Rollen Delft. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Delft? Meer informatie over Delft.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal zeker geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Verder zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor goedkoop latex spuiten.