Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zuidhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Zuidhoek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Meije, Aarlanderveen, Zwammerdam, Vrijhoeven, Ter Aar, Zegvelderbroek, Bodegraven, Zegveld, Noordzijde, Zuidzijde en bij u inZuidhoek?

Kosten Latex Spuiten Zuidhoek. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Zuidhoek? Meer informatie over Zuidhoek.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten kosten.