Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Weijland. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Weijland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Weijpoort, Nieuwerbrug, De Bree, Zuidzijde, Noordzijde, Bekenes, Waarder, Rietveld, Bodegraven, Barwoutswaarder en bij u inWeijland?

Latex Spuiten Of Rollen Weijland. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Weijland? Meer informatie over Weijland.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een offerte voor kosten latex spuiten.