Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Voorburg. Meer dan 25 jaar expertise!

Voorburg Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Leidschendam, Roeleveen, Wilsveen, Nootdorp, Veur, Kerkehout, Wassenaar, Noukoop, Klein-Delfgauw, Katwijkerlaan en bij u inVoorburg?

Kosten Latex Spuiten Voorburg.

Is latex spuiten voordelig?

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal verschillen, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Voorburg? Meer informatie over Voorburg.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal absoluut geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor plafond latex spuiten.