Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tienhoven. Meer dan 25 jaar expertise!

Tienhoven Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Hoogewaard, Lopik, Ameide, Cabauw, Willige Langerak, Polsbroekerdam, Zevender, Den Dool, Langerak, Nieuwpoort en bij u inTienhoven?

Plafond Latex Spuiten Tienhoven. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Het allerbeste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Tienhoven? Meer informatie over Tienhoven.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten met compressor.