Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stad aan ’t Haringvliet. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Stad aan ’t Haringvliet

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Den Bommel, Oudendijk, Zuidzijde, Oude-Tonge, Tiengemeten, Middelharnis, Nieuwendijk, Kranendijk, Achthuizen, Sommelsdijk en bij u inStad aan ’t Haringvliet?

Latex Spuiten Plafond Stad aan ’t Haringvliet. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Stad aan ’t Haringvliet? Meer informatie over Stad aan ’t Haringvliet.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.