Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Sommelsdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Sommelsdijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Middelharnis, Stad aan ’t Haringvliet, Oude-Tonge, Hellevoetsluis, Oudendijk, Oudenhoorn, Zuidzijde, Vlotbrug, Nieuw-Helvoet, Goudswaard en bij u inSommelsdijk?

Latex Spuiten Kosten Sommelsdijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Sommelsdijk? Meer informatie over Sommelsdijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latex verf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten plafond.