Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Roeleveen. Meer dan 25 jaar expertise!

Roeleveen Plafond Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Nootdorp, Wilsveen, Voorburg, Noukoop, Katwijkerlaan, Veur, Vlieland, Leidschendam, Pijnacker, Klein-Delfgauw en bij u inRoeleveen?

Latex Spuiten Met Compressor Roeleveen.

Is latex spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Roeleveen? Meer informatie over Roeleveen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.