Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Poortugaal. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten in Poortugaal

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Rhoonse Veer, Hoogvliet, Beerenplaat, Meeuwenplaat, Rhoon, Pernis, Oud-Beijerland, Heijplaat, Hekelingen, Goidschalxoord en bij u inPoortugaal?

Goedkoop Latex Spuiten Poortugaal.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Poortugaal? Meer informatie over Poortugaal.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.