Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Papendrecht. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Papendrecht

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Westeind, Oosteind, Oud-Alblas, Matena, Kooiwijk, Hendrik-Ido-Ambacht, Baanhoek, Kortland, Dordrecht, Alblasserdam en bij u inPapendrecht?

Latex Spuiten Plafond Papendrecht. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Papendrecht? Meer informatie over Papendrecht.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijs van kosten latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.