Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oude-Molen. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten Oude-Molen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Sandelingen-Ambacht, Alblasserdam, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Rijsoord, Elshout, Kortland, Kooiwijk, Schuwacht en bij u inOude-Molen?

Prijs Latex Spuiten Oude-Molen. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn alleszins normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Oude-Molen? Meer informatie over Oude-Molen.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.